Oude School Warmond

Pannenkoeken, Borrel, Muziek & Kunst

28 october – Uncle Lucius (USA) & Curse of Lono (UK)

Pocket

NEDERLANDSE PREMIERSHOW

buy.tickets
De spraakmakende Texaanse Southern Rock formatie Uncle Lucius maakt dit najaar hun eerste uitgebreide Europese tour met support van de nieuwe Engelse band Curse of Lono.
Een slepende groove. Blazers, een drummer die losjes de boel voortstuwt. Een stem met soul. Al 15 jaar ‘on the road’. Deze jongens uit Austin, Texas, hebben het dus helemaal.
Live spelen ervaart de band als een grote speeltuin waar alles mogelijk is en waar zij hun liefde voor de rock-‘n-soulvariant van het Grote Amerikaanse Songbook kunnen etaleren: Willy Dixon, de Allman Brothers Band, The Flying Burrito Brothers, The Black Crowes en Lynyrd Skynyrd zijn lichtende voorbeelden.
Maar het is vooral de doorleefde voordracht van Kevin Galloway, het traditionele, maar evenwel gierende gitaarspel van leadgitarist Mike Carpenter en het smeuïge oerdegelijke geluid van de ritmesectie onder leiding van songschrijver Har Vorpahl die Uncle Lucius live zo authentiek en bijzonder maken.
Hun nummer ‘Keep the Wolves Away’ mocht zelfs al rekenen op bijna twee miljoen luisterbeurten.

Website: www.uncleluciusmusic.com

curseoflono

De Britse band Curse of Lono

Website: www.curseoflonoband.com

Curse Of Lono vliegt Five Miles hoog boven de woestijn. De band uit Londen vernoemde zich naar het gelijknamige boek van Hunter S. Thompson. Het nummer werd al vergeleken met Mojave 3. Met cinematic southern gothic alt rock heeft de band zichzelf aardig omschreven en daarmee meteen een fraaie support voor de mannen uit Texas.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.